Česta pitanja

Postavio sam oglas ali nije još objavljen?

Uneseni oglasi se prvo šalju na provjeru sadržaja te ukoliko zadovoljavaju Uvjete korištenja web portala Dijaspora Connect biti će objavljeni. Ovisno o periodu unosa oglasa, isti može biti odobren u roku od 24/48 sati.

Koliko košta objavljivanje oglasa?

Objavljivanje oglasa na portalu Dijaspora Connect je besplatno. Ukoliko želite promovirati ili istaknuti Vaš oglas, možete to učiniti uz minimalnu naknadu u skladu sa cjenovnikom portala Dijaspora Connect.

Iz koje države se mogu objaviti oglasi?

Web portal Dijaspora Connect namijenjen je za oglašavanje korisnika iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Oglasi iz drugih država neće biti objavljeni.

Kako se registrirati na portal Dijaspora Connect?

Za izradu korisničkog računa na portalu Dijaspora Connect potrebno je svega nekoliko sekundi te je u potpunosti besplatan. U gornjem desnom kutu portala kliknite na ikonu “Prijava/Registracija" , unesite željeno korisničko ime, vlastitu email adresu te odaberite lozinku. Ili se možete jednostavno prijaviti koristeći svoj facebook profil klikom na ikonu facebook-a u istom sučelju.

Kako unijeti oglas na portalu DIjaspora Connect?

Za unos oglasa na portalu Dijaspora Connect potrebna vam je svega jedna minuta. Da bi oglas bio što posjećeniji molimo Vas da se koristite vjerodostojnim fotografijama visoke kvalitete, video zapisom, detaljnim opisom te točnom adresom. Ukoliko posjedujete korisnički račun i ako ste prijavljeni dovoljno je da kliknete u gornje desnom kutu na ikonu “Korisnički račun" . Zatim u korisničkom sučelju u desnom gornjem kutu kliknite na “Dodaj oglas" gdje je potrebno unijeti detalje oglasa, zatim potvrdite prihvaćanjem uvjeta korištenja i pritiskom na gumb “Objavi oglas".

Oglas koji sam unio je odbjijen. Zašto?

Oglasi koji ne poštuju uvjete korištenja portala Dijaspora Connect biti će odbijeni. Kako biste uspješno objavili oglas potrebno je provjeriti sadržaj i formu oglasa, ispraviti greške te ga ponovno poslati na provjeru. Najčešći razlozi za odbijanje oglasa su neprikladni oglasi za portal Dijaspora Connect, nepoštivanje uvjeta korištenja portala, oglas nije iz jedne od država koje su prisutne na portalu. Ukoliko želite objaviti oglas a niste sigurni dali poštuje uvjete korištenja busite slobodni kontaktirati nas putem kontakt obrazca.

Zašto se moj oglas ne prikazuje i na Facebook stranici portala Dijaspora Connect?

Oglasi objavljeni na Facebook stranici portaja Dijaspora Connect su oglasi koji su ocijenjeni kao iznimno zanimljivi za naše korisnike. Također, postoji i paket promotivnih usluga putem kojega možete objaviti i svoj oglas na Facebook stranici portala Dijaspora Connect. Dovoljno je da u korisničkom sučelju posjetite svoje oglase te putem “Super" opcije odaberete jedan od promotivnih paketa koji Vam osigurava i objavu na Facebook stranici portala Dijaspora Connect.